logo-groot groen

GrootGroenPlus (secretariaat)
Postbus 369
4880 AJ Zundert

 

website

Wij hebben op de Sortimentstuin de vakken 40, 41, 42, 43, en 44 gereserveerd.
De prijswinnaars uit 2012 tonen hier hun gewassen. 

De internationale boomkwekerij vakbeurs GrootGroenPlus is een beurs, waarop kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en m.n. België u op de hoogte stellen van laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.

GrootGroenPlus, die zich richt op grootgroen producten maar ook op het visueel aantrekkelijke product, heeft alweer de 23e editie! De karaktervolle beurs van 2012 kende een exposantenaantal van 275 en een bezoekersaantal van 7.500. Een uitgebreid overzicht in beeld en woord kunt u terugvinden op www.grootgroenplus.nl.

Een bezoek aan GrootGroenPlus 2013 is een must voor overheden, instellingen, woningcorporaties, projectontwikkelaars etc, en zeker ook voor groenvoorzieners, hoveniers en tuincentra. Tijdens GrootGroenPlus worden nieuwe gewassen geïntroduceerd. Deze nieuwigheden worden ingezonden door bedrijven uit binnen- en buitenland. De noviteiten worden vooraf getoetst of ze daadwerkelijk nieuw zijn.
Tijdens de beurs keurt de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) deze planten. Ze benoemen één plant tot de ‘Beste Nieuwigheid’. De planten van de winnaars van de editie 2012 zijn te bewonderen in de sortimentstuin Harry van de Laar.

Vakbeurs GrootGroenPlus valt altijd op de eerste donderdag van oktober; in 2013 dus van 2 t/m 4 oktober.

.